Welkom op mijn nieuwe website!

Je bent hier terecht gekomen via de website van Studio Tat. Mijn studio zoals je dat kende (of misschien ben je nog nooit eerder bij mij geweest) bestaat niet meer in de oude hoedanigheid. Maar niet getreurd! Lees verder dan leg ik je een en ander uit.

Door mijn persoonlijke reis die ik de afgelopen jaren heb doorgemaakt en mijn groeiende interesse in spiritualiteit bracht het tatoeëren in de vorm waarin ik dit deed mij niet meer de nodige voldoening. Ik voelde de behoefte om mijn eigen ervaringen en interesses te integreren in het proces van het tatoeëren. Daarnaast wil ik meer tijd doorbrengen in mijn werkplaats, atelier en moestuin omdat mijn creativiteit stagneerde. Ik ga dus weer meer tekenen, schilderen en robotjes maken. En veel tijd buiten en in de natuur doorbrengen! Ik blijf ook tatoeëren echter krijgt dat een hele andere vorm. Meer daarover kun je lezen op deze site, de link naar de juiste pagina vind je onderaan.

Kun je dan niet meer terecht bij mij voor een tattoo zoals ik voorheen deed?
Jawel! Lopende projecten rond ik nog af en als een aanvraag mij past neem ik deze nog aan. Andere aanvragen leg ik neer bij Simone en Jet, 2 hele getalenteerde dames die bij mij in de studio hebben gewerkt en die je misschien ook al kent. Simone heeft nagenoeg dezelfde fijne gedetailleerde stijl als ik en Jet is ontzettend goed in de wat kleinere retestrakke tattoos. Precies zoals je van Studio Tat gewend bent dus: met tijd en aandacht voor jou, jouw tattoo én veel oog voor detail. En natuurlijk de oude vertrouwde gezelligheid! Je kunt je tattoo aanvraag sturen middels het contactformulier en dan hoor je zo snel mogelijk van één van ons!

Je kunt het werk van Simone en Jet bekijken op hun Instagram:
Simone: Inkzone
Jet: Prikkelink

Heb je interesse in mijn nieuwe vorm van tatoeëren?
Soul Tattoos