Tekeningen en schilderijen

Ik ben een doener en werk graag met mijn handen. Vanuit een aangeboren tekentalent resulteerde dat over een periode van 51 jaar al snel in mappen vol met tekeningen en schilderijen.

Ik teken graag met een BIC balpen omdat ik die kleur blauw paars erg mooi vindt. En je kunt met slechts 1 kleur dus onwijs veel gradaties maken in een tekening. Zo’n portret tekenen is voor mij de ultieme meditatie! Een portret op A2 formaat is vaak wel zo’n 30 uur werk (verdeeld over meerdere dagen). Daarnaast schilder ik met acrylverf en digitaal op een iPad. Het digitale tekenen heeft als voordeel dat de werken eenvoudig te reproduceren zijn op allerlei voorwerpen en materialen. Zo heb ik telefoonhoesjes en iPad sleeves gemaakt, maar ook sneakers, sieraden, kussens en meubelstof met mijn kunst.

Heb je interesse in een werk of wil je iets in opdracht laten maken? Stuur me dan gerust een berichtje.

Hieronder een klein overzicht van de afgelopen jaren.