Soul tattoos

Naast het werken met inkt en verf op papier en doek kruip ik ook met inkt onder de huid. Sinds 2015 maakte ik binnen mijn eigen tattoostudio ‘Studio Tat’ vele mensen blij met een zichtbare herinnering voor de rest van hun leven. Door mijn persoonlijke reis die ik de afgelopen jaren heb doorgemaakt en mijn groeiende interesse in spiritualiteit bracht het tatoeëren in de vorm waarin ik dit deed mij niet meer de nodige voldoening. Ik voelde de behoefte om mijn eigen ervaringen en interesses te integreren in het proces van het tatoeëren.

Soul Tattoos, oftewel intuïtieve tattoos, zijn ‘markeringen’ die gechanneld worden naar onze fysieke wereld vanuit een diepere intentie binnen een ceremonie. De tattoos kunnen geplaatst worden met handpoke of met een machine en zijn een heilig symbool wat staat voor een transformatie waar je in zit of het verlangen naar groei binnen jezelf. Het brengt je in balans met de ware essentie van je ziel en helpt je bij je persoonlijke groei. 

Een Soul Tattoo Ceremonie gaat vergezeld van stenen, wierook, kruiden, en voorwerpen die voor jou belangrijk zijn.

Jouw persoonlijke proces van groei is uniek! Dit maakt dat de ceremonie en de tattoo altijd weer anders zijn en ik mee beweeg, passend bij jouw eigen unieke wensen, en waar jij je op dat moment in je proces bevindt. De markeringen zijn activators en zijn bekrachtigd met intenties om jou te begeleiden op je spirituele pad en groei. Na de ceremonie wordt de ‘boodschap’ door mij verder uitgewerkt tot een passend ontwerp speciaal voor jou. Indien gewenst worden hier nog voor jou belangrijke elementen aan toegevoegd.

De plaatsing van de markering is erg belangrijk en wordt door mij intuïtief gekozen op basis van je energiebanen, meridianen en wat de werking van de tattoo behoeft te zijn. Vaak is dit zelfs niet nodig want kiest de tattoo zelf zijn plek vanuit jouw hoger bewustzijn.  De plaatsing is zo belangrijk omdat dit invloed heeft op het integreren van de tattoo met jezelf en jouw helingsproces. Tattoos zijn helingsportalen en versnellen het genezen van het bewuste stuk en de energiebaan waarop deze geplaatst is binnen het lichaam. Het lichaam bevat heel veel informatie en de plaatsing van je soul tattoo heeft dus veel effect ook op metafysisch vlak. In onze sessie zal ik je verder uitleg geven en begeleiden in de werking hiervan. 

De Soul Tattoo Ceremonies vinden plaats in mijn studio aan huis.

Soul Tattoo weekenden
Naast de individule Soul Tattoo Ceremonies ga ik ook Soul Tattoo weekenden organiseren waar je samen met een aantal andere mensen op een bijzondere helende reis gaat die we afsluiten met jouw persoonlijke Soul Tattoo. Deze weekenden zijn buiten in het bos inclusief 1 overnachting.

Wil je hiervan op de hoogte gehouden worden?
Stuur me dan dan een berichtje zodat ik je kan laten weten wanneer deze zijn.

Geen Soul Tattoo maar wel een tattoo?
Wil je nog graag een tattoo ontvangen op de ‘oude’ manier dan helpen Simone en Jet je heel graag! Zij hebben mij het afgelopen jaar enorm geholpen in de studio terwijl ik geblesseerd was en zijn ontzettend goed in wat ze doen! Ze ontvangen je met net zo veel warmte en liefde als wat ik altijd heb gedaan. Je aanvraag wordt dan door mij aan hen doorgestuurd.

Ik volg momenteel mijn opleiding tot spiritueel tattoo artiest bij ‘School Of The Sacret Arts’ een initiatief van Ashley River Brant en Rachel Christensen.

Samen met alle tattoo artiesten die de opleiding volgen vormen wij een wereldwijde community die samen de helende kracht van tattoos op deze bijzondere manier over de wereld verspreiden.


School of the sacred arts
Ashley River
The elysian HeartOnderstaande tattoos zijn een kleine selectie van mijn werk en geven een goed beeld van mijn stijl.
Ze zijn gezet tussen 2015 en 2022 binnen Studio Tat.