Scrapbots

Van allerlei materialen maak ik deze schattige Scrapbots. Ben je verliefd geworden op een van de botjes? Stuur me dan een berichtje met de naam van de Scrapbot welke je zou willen adopteren. Je kunt deze dan in mijn atelier op komen halen. Ze worden niet verstuurd.

(**Het kan voorkomen dat een Scrapbotje wat op de site staat al verkocht is. Ik doe mijn best om de website up to date te houden.)

Hoi!

Mijn naam is Frederik en ik ben een beetje een neurotisch persoontje. Rust is voor mij heel erg belangrijk. Ik ben een ontzettende slimmerik en erg goed met cijfertjes. Wiskunde, scheikunde en natuurkunde hebben voor mij geen geheimen. Als we hierover gaan filosoferen ga ik helemaal stuiteren!

Prijs € 350,-

Hoi!

Ik ben Antonio en ik ben een ware casanova. Tenminste, dat
vinden de meeste meisjes. En ik steek graag mijn neus overal in. Ik ben erg lenig en kwiek en houd van dansjes. Als ik af en toe niet op mijn plek sta in jouw huis dan ben ik dus even met een mooie dame een stukje dansen!

Prijs € 350,-

Hoi!

Ik ben Lucius en ik ben een nieuwsgierig mannetje en ga
graag op avontuur. Ik ben ontzettend handig maar wel wat onbesuisd. Ik hoop dat ik een fijne plek krijg in je huis waar ik vanalles mag beleven! En als je klusadvies nodig hebt, vraag het me gerust. Ik weet alles!

VERKOCHT

Hoi!

Ik ben Philip en ik lijk misschien een degelijk mannetje maar ben verre van dat! Ik ben dol op een goede wijn en een vermakelijke conversatie. Dan ben ik
helemaal in m’n hopjes! Ik sta wat zwiebelig op m’n benen maar ben daarentegen wel heel erg standvastig. Met een steuntje in de rug blijf ik stevig op mn plek.

Prijs € 350,-

Hoi!

Ik ben Valentina en ik ben een dartel meisje en heb al heel
wat beleefd in mijn leven. Ik heb het dan ook met volle teugen geleefd maar doe het inmiddels wel een beetje rustig aan. Ik ben een stille genieter. Je mag mij vanalles vragen want ik heb veel gezien
en ben dol op vertellen.

Ik ben Esther’s eerste Scrapbotje en om deze reden ben ik niet te koop.

VERKOCHT

Hoi!

Ik ben Karel en ik lijk heel stoer maar ben eigenlijk een beetje verlegen. Je moet mijn liefde dus echt voor je winnen! Ik vond het verhuizen naar een ander huis helemaal niet leuk dus Esther heeft besloten dat ik bij haar mag blijven wonen.

Jippieeee!

VERKOCHT

Hoi!

Ik ben Alberta en ik ben dol op dansen! Ik ben een echte ballerina en draai de hele dag pirouettes. Af en toe gaat er wel eens wat mis als ik te snel op mijn stelten ronddraai… Ik houd van stijl en klasse en luister graag met jou naar klassieke muziek.

VERKOCHT