Robotmannetjes en vrouwtjes

Ik ben een verzamelaar, al mijn leven lang. Als kind was ik al in het schuurtje van mijn vader van alles aan het maken en ver-maken. ‘One man’s trash is another man’s treasure’ is dan ook echt op mij van toepassing! Van wat anderen rotzooi of afval noemen maak ik deze kleine ‘robotjes’.

Oude camera’s, voltmeters, blikken, verroeste bouten en moeren, bestek… bijna alles is bruikbaar om deze grappige wezentjes uit te creĆ«ren. En als je dan het ene voorwerp op het andere plaatst is een metertje ineens een hoofdje en een camera een lijfje. Vorken worden armen en handen. En een doucheslang fungeert prima als lange slungelbenen. De Scrapbots zijn te koop in mijn online atelierwinkel.

Je maakt mij altijd blij met jouw ‘afval’ dus stuur me gerust een berichtje als ik je schuur mag opruimen!