Een Soul Tattoo Ceremonie

Hoe ziet je Soul Tattoo afspraak er uit?
Het proces van een Soul Tattoo (ook wel ‘marking’ genoemd) wordt verdeeld over een aantal afspraken. In de eerste afspraak gaan we samen kijken wat het doel van jouw Soul Tattoo is. Zo’n gesprek is natuurlijk altijd in vertrouwen. In de volgende afspraak neem ik je mee in een ceremoniële reis. Hierin maken we contact met jouw hogere zelf, je spirit. Deze gaat je inzicht geven welke stukken er op dat moment bij jou spelen. Samen gaan we deze aankijken en helpen helen. Na deze ceremonie gaan we in de laatste afspraak je proces van heling verankeren met een Soul Tattoo. De 3 afspraken vinden bij voorkeur in dezelfde week plaats, of in ieder geval kort op elkaar.

De ceremonie
De ceremonie vindt plaats op de tweede afspraak. Om alles op 1 dag te doen zou te intensief zijn voor ons beide. Het zetten van jouw Soul Tattoo wordt een bijzondere gebeurtenis. Ik creëer voor jou een veilige ruimte, een sacred space, waarin we samen jouw ceremonie gaan vorm geven. We maken gebruik van wierook en kruiden, drinken heerlijke kruidenthee, gebruiken bijzondere stenen en eventueel voorwerpen die voor jou belangrijk zijn binnen je proces van heling. Vergeet vooral niet om je mooi aan te kleden! Kies kleuren die bij jou en deze dag passen en kleding waarin je je fijn en comfortabel voelt. En als het weer het toe laat doen we dit buiten in de natuur.

De Tattoo
Aan de hand van wat er bij de ceremonie is ontstaan ga ik intuïtief een tattoo ontwerp voor je maken. De plaatsing van je tattoo is erg belangrijk. Deze ondersteunt namelijk de heling van het stuk wat zich aandient. Intuïtief voel ik waar op jouw lichaam, op de juiste energiebanen en meridianen, jouw Soul Tattoo het beste zijn werk gaat doen. Maar vaak is het ook zo dat jouw hogere zelf je dat al lang ingefluisterd heeft.

Ik ben geen ‘healer’ en kan jou niet helen. Jij heelt uiteindelijk jezelf. Ik bied jou een veilige ruimte en help je bij de stukken te komen die geheeld dienen te worden. En dit alles met vertrouwen en respect voor jouw verhaal.