Een Soul Tattoo Ceremonie

Hoe ziet je Soul Tattoo afspraak er uit?
Het proces van een Soul Tattoo (ook wel ‘marking’ genoemd) wordt verdeeld over een aantal afspraken. In de eerste afspraak gaan we samen kijken wat het doel van jouw Soul Tattoo is. Zo’n gesprek is natuurlijk altijd in vertrouwen. Aansluitend aan dit gesprek neem ik je mee in een reading. Hierin maak ik contact met jouw hogere zelf, je spirit. Op deze manier wordt mij duidelijk welke stukken er op dat moment bij jou spelen en heling behoeven. Op basis van deze reading ga ik met de informatie die ik doorgekregen heb van jouw hogere zelf een uniek en helend Soul Tattoo ontwerp voor je maken.

De ceremonie
De ceremonie en het zetten van jouw ‘marking’ vindt plaats binnen een nieuwe afspraak. Om alles op 1 dag te doen zou te intensief zijn voor ons beide. Het zetten van jouw Soul Tattoo wordt een bijzondere gebeurtenis. Ik creëer voor jou een veilige ruimte, een sacred space, waarin we samen jouw ceremonie gaan vorm geven. We maken gebruik van wierook en kruiden, drinken heerlijke kruidenthee, gebruiken bijzondere stenen en eventueel voorwerpen die voor jou belangrijk zijn binnen je proces van heling. Vergeet vooral niet om je mooi aan te kleden! Kies kleuren die bij jou en deze dag passen en kleding waarin je je fijn en comfortabel voelt. En als het weer het toe laat doen we dit buiten in de natuur.

De Tattoo
De plaatsing van je tattoo is erg belangrijk. Deze ondersteunt namelijk de heling van het stuk wat zich aandient. Intuïtief voel ik waar op jouw lichaam, op de juiste energiebanen en meridianen, jouw Soul Tattoo het beste zijn werk gaat doen. Maar vaak is het ook zo dat jouw hogere zelf je dat al lang ingefluisterd heeft.

Ik ben geen ‘healer’ en kan jou niet helen. Jij heelt uiteindelijk jezelf. Ik bied jou een veilige ruimte en help je bij de stukken te komen die geheeld dienen te worden. En dit alles met vertrouwen en respect voor jouw verhaal.